Üdvözöljük

a Kálnoky Kastélynál

Köszönjük, hogy figyelembe veszi ajánlatunkat és az eseményének lehetséges helyszíneként számol a Kálnoky kastéllyal.

Mi, Kálnoky Anna és Tibor, itt tartottuk saját esküvőnket. A kastély még romos állapotban volt, a park teljesen elhanyagolva, de a világ minden tájáról érkezett, több mint 200 vendég ünnepelt velünk három napon keresztül ezen a különleges helyen.

Sok év elteltével, azóta sikerült felújítanunk a kastélyt, az angolkertet, különféle rendezvényeket, kiállításokat, műhelyeket, koncerteket, jótékonysági eseményeket szerveztünk.  Úgy éreztük, itt a ideje megnyítni ezt a csodát azok előtt, akik itt, ezen a különleges helyen szeretnék megszervezni bárminemű rendezvényüket.

Szeretettel és tisztelettel fogadjuk Önöket!

 

KÍNÁLATUNK

SZOLGÁLTATÁSOK

location_on

A kastély önmagában is egy építészeti remekmű, de a belterében az erdélyi nemesség korabeli tárgyai is megtalálhatóak, illetve betekintést nyújtanak XVII-XIX. századi arisztokraták életébe.

weekend

Szálláslehetőségeket kínálunk Önöknek úgy miklósvári vendégházainkban, mint a környékbeli panziókban és szállodákban.

local_activity

A Kálnoky-birtok többnapos esküvők megtartására is ideális, a környék turisztikai látványosságai, kúriák, múzeumok és számos kirándulóhely kínál változatos programlehetőséget vendégeinknek.

photo_size_select_actual

A miklósvári Kálnoky kastély és a zalánpataki vendégházak, a környék ékességei. Azonban Miklósvárról érdemes meglátogatni Háromszék más kúriáit, kisnemesi udvarházait is.

local_activity

Stone Pub – a miklósvári Kálnoky birtok szíve

Tudj meg többet Kálnoky kastélyban zajló tevékenységekről.

Tudj meg többet