Servicii

Castelul Kálnoky

Imaginați-vă un castel din Transilvania în mijlocul unui sat liniștit, într-un domeniu pitoresc unde în trecut regi, nobili și contese îmbrăcate în rochiile secolelor trecute dansau pe ritmurile vremii. Acesta se numără printre puținele locuri din Transilvania administrate de aceeași familie care i-a dat și numele, reprezentând o poveste veche de patru secole. Dar această poveste este una vie: contele Kálnoky a revenit la origini și a reușit să-și reclădescă moștenirea familiei. Astfel, conform cerințelor secolului nostru, castelul îndeplinește mai multe funcții: este Muzeul Vieții Transilvănene, este locația unde familia Kálnoky își petrece o parte din timpul liber, dar este deschisă și publicului larg. Curtea lui, dar și anumite încăperi din castel pot găzdui mai multe tipuri de evenimente. Vă invităm să descoperiți toate serviciile oferite de castelul și domeniul Kalnoky.

În curte, la cortul amenajat special încap aproximativ 250 de persoane. Pentru o nuntă cu mai puține persoane aveți posibilitatea de a organiza nunta în subsolul castelului, care poate acomoda aproximativ 90 de persoane.

Cele mai apropiate orașe de Micloșoara sunt Brașov și Sfântu Gheorghe, amândouă fiind la 45 km distanță de satul ardelenesc.

Cazarea depinde de numărul de persoane anticipate. Toate posibilitățiile de cazare se pot accesa la servicii.