Bine ați venit!

Kálnoky Castle

Ne bucurăm și suntem onorați că luați în considerare Castelul Kálnoky drept locația nunții dumneavoastră.

Noi, Anna și Tibor Kálnoky, am avut propria noastră nuntă aici. Castelul era încă o ruină, parcul neglijat, dar peste 200 de invitați din toată lumea au venit și au sărbătorit alături de noi timp de 3 zile în acest loc special.

Mulți ani au trecut de atunci, am reușit să renovăm castelul, să amenajăm curtea și grădina englezească și ne-am gândit să împărtășim această magie cu cei care doresc să sărbătorească cel mai important moment din viață lor într-o locație unică. 

Vă așteptăm cu mare drag!

Ce vă putem oferi?

Servicii

location_on

Castelul în sine este o descoperire arhitecturală, iar în interiorul clădirii vă puteți familiariza cu obiectele nobilimii din Transilvania, aflând astfel mai multe despre viața aristocraților din perioada secolelor XVII – XIX.

spa

Curtea castelului cu pomi de epocă, o grădină englezească, un lac cu filigorie într-un domeniu pitoresc, aleea preferată de odinioară a nobiliilor poate deveni acum locația nuntei tale de vis.

weekend

Pentru cazare vă punem la dispoziție casele tradiționale din Micloșoara, o pensiune din apropiere sau un hotel din Brașov.

library_books

Oferta noastră de meniuri este diversificată. Puteți alege din mai multe variante prin stabilire prealabilă. Despre serviciile de catering puteți afla mai multe prin e-mail sau telefonic.

local_activity

Domeniul Kálnoky este ideal pentru nunți de mai multe zile, obiectivele turistice din zonă, muzeele și locurile superbe pentru excursii oferă multe posibilități de recreere pentru oaspeții noștri.

Află mai multe despre opțiunile, respectiv activitățile posibile la castelul Kálnoky.

Află mai multe

Castel
Locații pentru evenimente
Tipuri de activități
Amintire de neuitat

Planifică nunta viselor tale