Üdvözöljük

a Kálnoky Kastélynál

Megtisztel és örömünkre szolgál, hogy esküvői helyszínének kiválasztásában fontolóra vette a miklósvári Kálnoky kastélyt is.

Mi, Kálnoky Anna és Tibor, itt tartottuk saját esküvőnket. A kastély még romos állapotban volt, a park teljesen elhanyagolva, de a világ minden tájáról érkezett, több mint 200 vendég ünnepelt velünk három napon keresztül ezen a különleges helyen.

Sok év elteltével, azóta sikerült felújítanunk a kastélyt, az angolkertet, különféle rendezvényeket, kiállításokat, műhelyeket, koncerteket, jótékonysági eseményeket szerveztünk. Idén úgy döntöttünk, hogy azokkal is megosztanánk ezt a különleges helyszínt, akik hozzánk hasonlóan életük egyik legfontosabb napját Miklósváron, a Kálnoky kastélyban szeretnék eltölteni.

Szeretettel és tisztelettel fogadjuk Önöket!

KÍNÁLATUNK

SZOLGÁLTATÁSOK

location_on

A kastély önmagában is egy építészeti remekmű, de a belterében az erdélyi nemesség korabeli tárgyai is megtalálhatóak, illetve betekintést nyújtanak XVII-XIX. századi arisztokraták életébe.

spa

Az évszázados fák ölelésében, kőkerítéssel körülvett kastélyudvar, az elegánsan kialakított angolkert, a tóval körülvett filagória, a múlt századbeli nemesek kedvenc sétányai most az Ön esküvőjének helyszínei lehetnek.

weekend

Szálláslehetőségeket kínálunk Önöknek úgy miklósvári vendégházainkban, mint a környékbeli panziókban és szállodákban.

library_books

Gazdag étel és ital kínálatunkból előzetes egyeztetés alapján választhatnak. Catering szolgáltatásainkról telefonon és e-mailen tudhatnak meg többet.

local_activity

A Kálnoky-birtok többnapos esküvők megtartására is ideális, a környék turisztikai látványosságai, kúriák, múzeumok és számos kirándulóhely kínál változatos programlehetőséget vendégeinknek.

Tudj meg többet Kálnoky kastélyban zajló tevékenységekről.

Tudj meg többet

Kastély
Helyszín
Tevékenységek
Felejthetetlen élmény

Tervezd meg álmaid esküvőjét