Servicii

Castelul Kálnoky

Imaginați-vă un castel din Transilvania în mijlocul unui sat liniștit, într-un domeniu pitoresc unde în trecut regi, nobili și contese îmbrăcate în rochiile secolelor trecute dansau pe ritmurile vremii. Acesta se numără printre puținele locuri din Transilvania administrate de aceeași familie care i-a dat și numele, reprezentând o poveste veche de patru secole. Dar această poveste este una vie: contele Kálnoky a revenit la origini și a reușit să-și reclădescă moștenirea familiei. Astfel, conform cerințelor secolului nostru, castelul îndeplinește mai multe funcții: este muzeul vieții transilvănene, este locația unde familia Kálnoky își petrece o parte din timpul liber, dar este deschisă și publicului larg. Curtea lui, dar și anumite încăperi din castel pot găzdui mai multe tipuri de evenimente. Vă invităm să descoperiți toate serviciile oferite de castelul și domeniul Kálnoky.

Cortul de evenimente amenajat special pentru nunți are o capacitate de 250 de persoane. Pentru nunțile mai mici vă recomandăm Castle Vault în subsolul castelului cu o capacitate de 70 de persoane.

Cele mai apropiate orașe de Micloșoara sunt Brașov și Sfântu Gheorghe, amândouă fiind la 45 km distanță de satul ardelenesc.

Cazarea oaspeților rămâne la alegerea fiecăruia. Regăsiți toate posibilitățiile de cazare la servicii.

Planifică nunta viselor tale